Category: Kåte småjenter Kongsvinger

  stikkende smerter i underlivet gravid stikkende smerter i magen

  Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det være Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. akkompagnert av stikkende smerter i underlivet, kan dette være cyster på. hei jeg får noen ganger stikkende smerter i underlivet og på midten av magen nederst hva kan det være? Er fryktelig vondt når jeg får det. Smerter i magen / underlivet. Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir også smerter i underlivet.

  Stikkende smerter i underlivet gravid stikkende smerter i magen - Brønnøysund

  Jeg er en jente på 19 som har gått på p piller i 2 år. Opplysningene som gis på Lommelegen. Går en del for å holde seg i aktivitet.

  Videos

  SMERTESAMMENBRUDDET - før det har skjedd - 17 03 2017 sterke og stikkende smerter i nedre del av magen på begge sider. Allikevel skal sterke magesmerter hos gravide alltid undersøkes for å. Jeg venter mens om en uke, og har siden før El hatt litt stikking. Dette kommer nok av kommende El(eggløsning). Men nå etter El så har det. Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ” stikkende ” smerter i magen.

  Leave a Reply