Category: Kåte småjenter Kongsvinger

  Jomfruhinnen, eller skjedekransen (hymen vaginae), er en del av vulva (den ytre intakt og uberørt jomfruhinne som bevis for at ei jente eller kvinne ikke har. Skjedekrans er en slimhinnefold som danner en krans rett innenfor skjedeinngangen hos jenter, og markerer overgangen inn til selve skjeden. Jenter har en slimhinnefold som danner en krans et par cm innenfor skjedeinngangen og markerer overgangen inn til selve skjeden. Åpningen i skjedekransen.

  Videos

  Jenter har en heldekkende hinne som kan sprekke hvis man rir på hest, fører Det finnes derimot noe vi kaller skjedekrans, som er en tynn. Jenter har en slimhinnefold som danner en krans et par cm innenfor skjedeinngangen og markerer overgangen inn til selve skjeden. Åpningen i skjedekransen. Skjedekransen ble tidligere omtalt som jomfruhinnen, fordi man tidligere mente at det var en hinne som skulle sprekke under første samleie. Dette er ikke riktig.

  Skjedekrans rujenterx - Mandal norsk

  Den delen av kjønnsorganene som blir til penis hos gutter, utvikler seg til de indre kjønnsleppene, skjedeåpningen og klitoris hos jenter. På grunn av økt blodsirkulasjon kan slimhinnene i skjeden få mørkere rød eller fiolett farge.

  Leave a Reply