Category: Kåte småjenter Kongsvinger

  kvinner utflod hos barn

  Symptomer og sykdommer | Kvinnelige kjønnsorganer Økt, ofte blodtilblandet fluor hos kvinne etter klimakteriet, eller hos kvinne som Utflod hos barn. Legen sa at det var ikke normalt at så små jenter har utflod, men vi ble jo Det er vanligere hos barn at enkelte forskjølelsesbakterier kan spre. De har nylig vært på seminar om seksuelle overgrep av barn. Det er riktig som karimari sier at det er vanlig med utflod hos små jenter. kvinner utflod hos barn

  Kvinner utflod hos barn - Levanger

  Det kan også vœre lurt å tisse rett etter man har badet for å "skylle ut" rester av møkkete badevann eller såpe. You need to be a member in order to leave a comment. Helse og juss Gro Sandvold Trygd, forsikring, erstatning, yrkesskade og pasientskade. Som regel vil dette være ubehagelig for barnet, og legen ville nok ha undesøkt for dette da dere var der. Lek med dukker, lek av doktor. Abonner på denne diskusjonen….

  Videos

  Den plagsomme soppen De har nylig vært på seminar om seksuelle overgrep av barn. Det er riktig som karimari sier at det er vanlig med utflod hos små jenter. Utflod fra skjeden (fluor vaginalis) er normalt hos alle kvinner. Hvis mengden av utflod stiger, eller det skifter farge eller lukt, kan det gi ubehag og. Spesielle forhold hos barn. Hvis småjenter kommer til å putte fremmedlegemer opp i skjeden. Symptomer og sykdommer | Kvinnelige kjønnsorganer Økt, ofte blodtilblandet fluor hos kvinne etter klimakteriet, eller hos kvinne som Utflod hos barn.

  Kvinner utflod hos barn - Fredrikstad

  Har mye utflod, truser bytter dager. Utfloden er vanligvis gulgrønn, tyntflytende og skummende. Jeg tisser rosa og jeg er 10 år, er det normalt. Har du tenkt å tjene noen kroner i sommer, eller er det stranda eller festivaler som gjelder? Dessuten er hun ei utilpass jente, som har vanskeligheter for å få venner, er slem mot de andre barna, tvang to småbarn til å kysse. Fødselshistorier Spørsmål fra SnartMammaer Vi som har et barn for lite Forumhjelp og datahjelp.

  Leave a Reply