Category: Kåte småjenter Kongsvinger

  gravid vondt nederst i magen vondt i eggstokkene etter samleie

  Jeg får nesten alltid vondt i nedre del av magen etter samleie. støder mod livmorhalsen, og derved "dytter rundt" på livmor og eggstokker. Organene som kan rammes er livmoren, egglederne og eggstokkene. Bakterien som gir bekkeninfeksjon overføres nesten alltid ved sex. Dette kalles svangerskap utenfor livmoren eller en ektopisk graviditet, en såkalt XU. Smerter i nedre del av magen ; Smerter under samleie; Blødninger under eller etter samleie. Nesten alltid etter samleie får jeg sterke smerter i magen og underlivet. Magen murrer, på en måte, og i underlivet føles det som et press. gravid vondt nederst i magen vondt i eggstokkene etter samleie

  Videos

  An Officer and a Gentleman Er det flere som har opplevd dette etter at de ble gravide? ut som om mensen var på vei og var direkte ubehagelig og vondt. Hadde murringene helt til jeg sovnet Kjenner at tappen er veldig langt nede og tenkte kanskje det kan ha noe Hadde masse "kramper" i underlivet etter hyrdestunden tidligere. Nesten alltid etter samleie får jeg sterke smerter i magen og underlivet. Magen murrer, på en måte, og i underlivet føles det som et press. Vanligere derimot er at samleiet gjør vondt fordi skjeden ikke er fuktig nok. bakoverbøyd, eller at eggstokkene og andre bekkenstrukturer er ekstra ømfintlige. Jeg har de to siste årene hatt smerter av og på rundt eggstokkområdet på begge sider og nedre del av magen. . Sv: Graviditet Sv: Graviditet.

  Gravid vondt nederst i magen vondt i eggstokkene etter samleie - Bryne

  Noen oppfordrer også den sensuellx forsker partneren om å teste seg. Kirurgi Andreas Ødegaard Sykdommer og skader som behandles kirurgisk. Men jeg opplevde ikke at d var vondt ved sex. Allmennlegen Alf Kristoffer Ødegaard Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre. Haakon Aars, lege og sexolog svarer. Vår legespesialist i radiologi kan se på ditt røntgen- MR- eller CT-bilde. Hvis menstruasjonen er regelmessig er det enkelt.

  Leave a Reply